blog

Babyfotografie in de studio

Behalve newborns plan ik ook sessie voor babyfotografie. Zoals voor Indigo. We begonnen met een groenige achtergrond, want ik van de newbornshoot wist ik dat hij deze kleuren ook op zijn kamer heeft. Ik begin eigenlijk altijd met wat zachte kleuren en daarna wisselen we dit af met een houtlook.

Tijdens de fotoshoot kreeg ik niet alleen lachende gezichtjes, maar ook van die ondeugende grijnzen. Fantastisch!

Kijk je mee naar deze knapperd?

     Kinderfotograaf Borne, Hengelo, Oldenzaal, Enschede  Spontane kinderfotografie, fotograaf Borne, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Enschede  speelse foto's van je kindje  Fotoshoot van je baby omgeving Borne, Hengelo, Enschede, Oldenzaal
fotograaf in Borne  Fotograaf Borne, Hengelo en omstreken  Kinderfotografie Bornsche Maten  babyfotografie in Borne

Wil je ook zo’n leuke fotoshoot van je (klein-)kind? Boek een sessie babyfotografie: klik hier voor de contactpagina.

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »