Baby’s & Dreumessen

Wat gaat de tijd toch snel, vooral met de rijkdom van zo’n kleintje om je heen! En het is zo leuk nu je steeds meer interactie hebt en je wordt beloond met je baby’s lieve lachjes.

Bij al mijn fotografie laat ik me graag inspireren door de natuur, zo ook bij het maken van babyfoto’s. Ik hou van zachte kleuren en houtproducten. Vaak gebruik ik bloemen en/of planten om zo een mooie sfeer te creëren. Ik beschik over kleding voor zowel jongetjes als meisjes om de look helemaal af te maken. Uiteraard kunnen we ook kleding van jullie zelf gebruiken, of beide.

Werkwijze: Vanaf 3 maanden kunnen jullie terecht voor een babyshoot in mijn studio in Borne. Ik raad echter aan om rond 6 maanden een studiofotoshoot te boeken, wanneer jullie kindje net kan zitten. De fotoshoot duurt ongeveer drie kwartier en maximaal een uur.

Waar: In de studio maken we gebruik van verschillende settings, zodat jullie een mooie afwisselende fotoreportage ontvangen. Ik heb keuze uit achtergronden en vind het mooi om eerst een zachte kleur te gebruiken en daarna een houtlook. Is het droog en niet te koud, dan kunnen we ook op een buitenlocatie afspreken.

Baby fotoshoots kunnen doordeweeks worden geboekt tussen 09.00 en 12.30 uur. In het weekend geldt een toeslag van € 25,00.

         

     

prijzen babyfotografie

Babypakket B1 | € 125,00

+ een shoot duurt ong. 45 minuten
+ 2 verschillende settings
+ 10 foto’s (kleur en in zwartwit)
+ foto’s digitaal verstuurd (WeTransfer)

Babypakket B2 | € 225,00

+ een shoot duurt ong. 45 minuten
+ 3 verschillende settings
+ 25 foto’s (kleur en in zwartwit)
+ foto’s op usb-stick

Je naam

Je e-mail (verplicht)

Uitgerekende datum

Cadeaubon
ja

Je bericht