blog

Bruidsreportage Borne

Tijdens de newbornsessie van hun zoontje Noud, kreeg ik van Martijn de vraag of ik ook trouwreportages maakte. Jazeker ? En zo kwam ik weer bij Martijn en Annelly met wat trouwalbums. Ver hoefde ik niet, want ze wonen maar een paar huizen verder. Super leuk dat ik hun mooiste dag mocht fotograferen!

En een mooie dag was het! Ook heel gezellig, want het bleek dat ik bijna alle vriendinnen van Annelly kende van vroeger! Heel leuk ook om mijn vroegere beste vriendin Kim weer te ontmoeten!

Na de eerste ontmoeting (altijd een spannend moment!), hadden we de fotoshoot in het park van de Bornsche Maten. Eerst van het knappe stel met z’n tweetjes en daarna kwam de familie zodat we wat gezamenlijke foto’s konden maken en natuurlijk ook wat mooie van hun met de kids.

Vervolgens was het tijd om naar de trouwlocatie het Seminar in Zenderen te gaan, een voormalig kloostergebouw. Hun oudste zoontje Job, werd echt betrokken bij de ceremonie. Hij mocht de ringen aangeven, maar ook nog een document tekenen. Noud mocht dit ook, maar hij was natuurlijk nog wel een beetje klein. Desalniettemin leuk dat ook hij mee mocht helpen.
Na het officiële gedeelte gingen we naar het Theehuis de Karmeliet. Er waren veel kinderen mee, en ideaal was dan ook het springkussen. Fijn voor de ouders, fijn voor de kids. Ook is er bij de Karmeliet een speelbos.

De dag werd afgesloten met een knalfeest, weer bij het Seminar. Eerst de openingsdans en daarna partyen met z’n allen!

                                                

Gezinsshoot Enschede

Voor dit mooie gezin heb ik al regelmatig fotoshoots mogen maken. Super leuk! We gingen dit keer naar een plek omgeving Enschede waar de kinderen

Lees verder »

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Lees verder »