trouwen

Bruidsreportage Oranjerie van Museum de Buitenplaats te Eelde

Van te voren hielden we de hele tijd Buienrader in de gaten; ‘Laat het droog blijven, laat het droog blijven’. Maar toen de dag eenmaal was aangebroken werd de mantra ‘Laat het droog worden, laat het droog worden’. Helaas, dat ging niet gebeuren. Dus wat doe je dan, je maakt er het beste van! En dat is gelukt!

De dag begon voor mij in Zeijen (Drenthe). Daar kon ik mooie detailsfoto’s maken want Rianne en Thijs hadden veel aandacht besteed aan de styling. Zo werd handig gebruik gemaakt van Pinterest om dingen zelf te maken, maar ook werd de hulp ingeroepen van ‘Back to Style‘.

Voordat ze elkaar zouden zien was het eerst tijd om een brief te lezen. Heel mooi om elkaar voordat de dag echt begint, elkaar via een brief bijzondere dingen te vertellen. Daarna was het tijd voor de eerst ontmoeting! Daarna snel op weg voor de fotoshoot. Deze kon gelukkig op een binnen locatie plaatsvinden. Daar waren prachtige grote ramen en het industriële sfeertje is mooi voor de foto’s.

De trouwlocatie was vooral uitgezocht vanwege de mooie plek om buiten te kunnen trouwen, maar ik vond het binnen ook te gek. Ook hier was het weer aangekleed en de lekkernijen (taarten, cupcakes…) die waren zoooo lekker!! Woon je in Noorden, check dan vooral Almie’s Bakery!

Na het officiële gedeelte hebben we toch nog wat foto’s buiten kunnen maken. En dat was geweldig dat dit nog kon, want die blauwe regen was echt super mooi!

Thijs & Rianne: veel geluk en knuffel aan Saar! ?

                                                                  

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.