blog

Trouwreportage Stefan & Marjon – Bornerbroek

Wauw, een buitenbruiloft bij je ouderlijke huis, bijzonder toch? Mooi in de openlucht met de boerderij en koeien op de achtergrond. Dat is waar Stefan en Marjon voor kozen. En toen ik dat hoorde, werd ik meteen enthousiast. Nu ben ik sowieso fan van trouwen in de buitenlucht, maar ook de boerderij sfeer spreekt me aan.

Ik begon de dag bij Marjon. Bij haar ouders thuis kwam de visagiste en werd zowel de bruid als haar zussen en moeder klaar gemaakt voor de dag. Daarna ging ik snel naar Zenderen om Stefan er op te zetten bij zijn ouderlijke huis. Ook hier waren alle familieleden druk bezig met de voorbereidingen en moeder van de bruidegom hielp Stefan.

Na de ontmoeting zijn we op pad gegaan om foto’s te maken. We begonnen met een wat meer romantische locatie in Twickel. We konden terecht in de kassen, heel fijn, want echt super was het weer niet. Daarna zijn we door gegaan de Hazemeijer en konden we terecht bij de crossfit vereniging van Marjon. Echt zo’n super stoere plek! Mooi om ook beide plekken te combineren vind ik.

Vervolgens was het tijd om te lunchen en al snel was het dan eindelijk zover: de ceremonie! Inmiddels waren alle daggasten gearriveerd en kon er getrouwd worden in de achtertuin. De ouders werden betrokken in de ceremonie en ook bij het geven van de ringen.

Het toasten werd lekker op z’n Twents gedaan; met een beugel 😀 Oh, of champagne voor de liefhebber. En daarna werd de naked cake aangesneden. Blijft gaaf zo’n taart, en past ook mooi bij de sfeer van deze dag. Uiteraard kon er ook geen gekkigheid uitblijven en kreeg het kersverse bruidspaar wat taken voor de kiezen. Ook de turnmeiden kwamen hun instructrice verrassen met een mooie show! Super leuk!

Stefan en Marjon hebben een heel tof trouwalbum uitgezocht. Dit wil ik jullie ook graag laten zien, maar dat volgt later nog 😉

Lief bruidspaar: veel geluk!

     
                                                                                       

Gaan jullie trouwen, en misschien ook wel een buitenbruiloft in Twente, of waar dan ook? Ik leg dit graag voor jullie vast. Neem vrijblijvend contact op om te horen of ik nog beschikbaar ben.

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest