when we have each other

we have everything

Hebben jullie mooie foto’s met je gehele familie? Samen met je kind(eren)? Of goede foto’s van je ouders? Foto’s zijn een dierbaar bezit voor en van ouders en kinderen. Voor aan de muur, of in een mooi album.

Familie fotoshoot

De tijd gaat snel en dat is te zien. Kinderen worden groot en iedereen verandert. Subtiel door ouderdom, of rigoureus door welke reden dan ook… Hoe mooi is het om vastgelegd te hebben hoe jullie samen op dit moment zijn.

Ook is een fotoshoot een geliefd cadeau om cadeau te geven. Ik krijg zo vaak na het geven van de foto’s te horen hoe emotioneel de ontvangers zijn als de foto’s worden gegeven. Super om te horen natuurlijk! En het leuke is dat je er zelf ook nog van mee kunt profiteren, want we maken foto’s in allerlei verschillende opstellingen tijdens een familieshoot 😉

NeraKfamilie03

‘Super fijne familieshoot gehad met Karen.
Voor de kinderen is ze ook erg leuk. Niet te druk, en lekker speels. Ze heeft een leuk aapje boven op de camera waardoor de kids meteen leuk reageren.

Karen heel erg bedankt voor de prachtige foto’s en de fijne shoot!’

Karlijn

Prijslijst familie fotoshoot

 • Pakket 1 | gezin € 160,00

  Voor gezinnen en groepen tot 5 personen. Elke persoon extra kost € 10,00 p.p.
  Op een mooie buitenlocatie gaan we een serie foto's maken. In verschillende op- en samenstellingen op een ontspannen manier.
  Binnen 2 weken ontvangen jullie een galerij waaruit 10 foto's mogen worden gekozen.

 • Pakket 2 | gezin € 275,00

  Zoals hierboven, maar dan uitgebreider. Er hoeft geen keuze te worden gemaakt uit de foto's in de galerij, want deze krijgen jullie allemaal. Denk aan zo'n 40 mooi bewerkte foto's. Ook zit er een mini album in formaat 15x15 van super mooie kwaliteit.

 • Familie/groepen € 325,00

  Voor grotere groepen (ook families) heb ik een pakket waaruit jullie niet hoeven te kiezen uit de foto's. We gaan op een buitenlocatie een serie foto's maken in verschillende op- en samenstellingen. De shoot duurt ongeveer een uur.
  Binnen 2 weken krijgen jullie de galerij en mogen jullie zelf een selectie maken voor de foto's die in een mini album van 15x15 cm komen als aandenken van de shoot.

Alle foto’s zijn professioneel bewerkt. De prijzen op deze pagina zijn inclusief btw.
Extra foto’s zijn bij te bestellen voor € 12,50 per stuk. Of 5 foto’s voor € 50,00.

recente series

Life is a collection of moments

Stuur mij vrijblijvend een mailtje via dit contactformulier, of bel. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Tom Mandersstraat 3, Hengelo

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465