blog

Familieshoot in Haaksbergen

Voor een familieshoot in Haaksbergen kwam ik terecht bij een gave industriële locatie, zowel binnen als buiten zag het er tof uit. En niet alleen daarmee had ik geluk, maar deze gezellige familie bleek ook nog eens heel fotogeniek te zijn! En wel in voor wat actie voor spontane en speelse foto’s! Het waaide behoorlijk, maar gelukkig was het droog. Er was die dag nogal wat regen voorspelt.

Na wat foto’s buiten te hebben gemaakt, konden we ook naar binnen. Heel stoffig, en allemaal (dode) vliegen… maar het was het waard! Zeker de klim helemaal naar boven. Even uitpuffen (ik in ieder geval, het wordt tijd om weer conditie op te bouwen geloof ik -haha!- ) en daarna wat foto’s met prachtig licht gemaakt.

Zie hier wat van het resultaat!

familieshoot haaksbergen
familie fotograaf haaksbergen fotograaf haaksbergen
spontane familiefoto's haaksbergen
familie fotoshoot haaksbergen
Familiereportage Haaksbergen
industriele familiefoto's haaksbergen
fotoshoot haaksbergen
kinderfotograaf Haaksbergen
familiefotoshoot

Ben je opzoek naar een fotograaf voor familiefoto’s, zoals deze familieshoot in Haaksbergen? Of toch in natuurlijk? Neem contact op via www.nera-k.com/contact ik hoor graag wat jullie wensen zijn!

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »