blog

Familieshoot in Ulft

Een familieshoot in Ulft met de winnares van de Facebook actie van een tijdje terug, op de super fotogenieke locatie de DRU!

Soms heb ik leuke acties lopen via social media. Ik gaf ook een familieshoot weg onder de likers van mijn Facebook pagina. En toen ik zag dat Karen had gewonnen, had ik zoiets van, ik kom wel naar jullie toe! De DRU heeft mooie plekken, lekker stoer! Ik was er al eens eerder, en vond het dan ook erg leuk om weer eens terug te gaan.

De familie fotoshoot ging hartstikke leuk, de dametjes deden het ook zo goed! Leuk om dit mooie gezin weer terug te zien, want van de jongste had ik al eens een newbornreportage mogen maken. En nu is ze alweer zo groot! Wat gaat dat toch snel! En ik vond dat papa en mama ook wel even samen op de foto’s moesten 🙂 En tof het resultaat toch?

Volgen jullie mijn Facebookpagina of Instagram al? Af en toe heb ik leuke acties lopen, dus het is zeker de moeite waard om te volgen 😀

      
        

Voor deze familieshoot in Ulft was ik op een stoere locatie. Willen jullie dit ook? Let me know!

Gezinsshoot Enschede

Voor dit mooie gezin heb ik al regelmatig fotoshoots mogen maken. Super leuk! We gingen dit keer naar een plek omgeving Enschede waar de kinderen

Lees verder »

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Lees verder »