blog

Fotoshoot gezin met hond

Ik sprak op een avond af voor een fotoshoot met dit leuke gezin. En natuurlijk mocht ook de hond Charlie mee. In het begin vond Charlie het maar wat vreemd, maar staat hij niet super op de foto? Het was sowieso een gezellige fotoshoot en iedereen deed het ook zo goed. We hadden er mooi licht bij, en na het zien van het resultaat was ik nog meer enthousiast dan ik toen al was, haha! Zo mooi om zo’n reportage af te mogen leveren.

Inmiddels is er ook een leuk mini album in bestelling. Een mooie tastbare herinnering aan deze tijd.

                             

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Newborn fotoshoot

Ik mocht van Noud een mooie reportage maken. Zijn mama Marlijn maakt zelf ook hele mooie newborn foto’s, maar vanwege rugklachten werd dat nu wat

Lees verder »

Babyshoot in de natuur

Jill had ik al gefotografeerd als newborn, en onlangs had ik haar weer voor mijn lens. Ik had weer wat nieuwe kleding voor baby’s besteld

Lees verder »

Trouwen op Erve Beverborg

Trouwen op Erve Beverborg, op een heerlijke lentedag. Regen werd er ook voorspelt, en die kwam. Flink ook. Maar de ceremonie kon buiten plaats vinden!

Lees verder »