Huwelijk Petra & Bjorn in Delden

17 april 2021

Ik begon de dag bij de bruidegom, Bjorn. Bij zijn ouderlijke huis stak hij zich in zijn trouwpak met behulp van zijn moeder. Dit soort momenten vind ik altijd zo mooi om vast te leggen. Iedereen is blij en opgewonden om deze speciale dag. En dat zie je terug op de gezichten! Ook kijk ik welke details zijn er om te fotograferen. Wat heeft het bruidspaar uitgezocht om deze dag helemaal hun eigen te maken?

Vervolgens ging ik weer naar Borne. Petra kwam net terug van de kapper en het was tijd voor de jurk! Ook zij werd geassisteerd door haar moeder, maar ook haar zus. En laten we vooral hun nichtje niet vergeten 🙂
Niet lang daarna kwam daar dan eindelijk het moment: de firstlook. Eerst een momentje voor hen tweeën voordat iedereen het bruidspaar mocht bewonderen. Beide keren toch stiekem wel een emotioneel momentje.

We hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt van dit mooie stel. Eerst zijn we naar Museum Bussemakershuis gegaan, in Borne. Daarna mochten we bij de Watermolen van Twickel foto’s maken. We hadden er geweldig weer bij. En daar waren we extra blij mee omdat er buiten getrouwd zou worden! Ook dit keer reden we naar een museum: No Hero. Dit was voor het eerst dat ik op deze locatie was. Maar wat een aanrader! Echt een prachtige locatie, en er ging zo’n fijne sfeer.

Na de ceremonie gingen we een klein stukje verder Delden in, naar hotel en brasserie De Zwaan. Daar stond de taart al klaar. Maar ook het zwaard, want Bjorn moest nog aan het werk: de champagne sabreren! Als je goed kijkt, zie je de kurk vliegen op de foto!

Vanwege de Corona maatregelen mocht een en ander natuurlijk niet zo vrijelijk als anders. Maar het is mooi dat het toch door kon gaan, en hoe creatief stellen alternatieven bedenken. Zoals Petra en Bjorn als felicitatie een bloem kregen: het feliciteren kon doorgaan op een feestelijk manier én met veilige afstand!

Petra en Bjorn: het was een hele mooie dag en ik wens jullie heel veel geluk toe!

                                                

               

                                 

meer soortgelijke

berichten