Huwelijken

Ik vind het geweldig om een huwelijk vast te leggen, het is altijd een speciale dag met mooie en bijzondere (emotionele) momenten.
Fijn om te zien hoe het bruidspaar en de gasten genieten van dé dag, die zo zorgvuldig is voorbereid.

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf? Beleef jullie mooiste dag en vier de liefde, dan zorg ik voor een huwelijksreportage met gevoel voor de juiste sfeer en momenten. Met oog voor details weet ik dit vast te leggen en lever een reportage af die jullie dag weergeeft zoals deze was. Een kostbare herinnering voor later.

Trouwen jullie op het strand, in een boomgaard, in de tuin of in het stadhuis… laten me weten wat jullie dag ook echt jullie dag maakt!

Willen jullie meer informatie, of checken of jullie trouwdatum nog vrij is? Neem dan contact op: contactformulier of telefonisch: 06-484 25 750.

Nera K. Fotografie is gevestigd in Borne (Overijssel) maar is beschikbaar in heel Nederland.

In Twente ken ik, dicht bij huis, de mooiste trouwlocaties zoals dichtbij in Hengelo ‘de Houtmaat‘, Borne ‘Dorset‘ en Zenderen ‘het Seminar‘ of ‘de Karmeliet‘. Ik kom erg graag in de Lutte (en het Lutterzand). Buiten deze regio kom ik ook regelmatig als trouwfotograaf en vind het geen probleem om te reizen door Nederland. Ik heb diverse toffe bruiloften op mooie locaties gefotografeerd in bijvoorbeeld Leiden, Den Haag, Arnhem, Amsterdam, Groningen en Friesland.

Trouwalbums

Tarieven

Portfolio

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben?
Neem contact op en ik laat het zo snel mogelijk weten!

Werkwijze

Voor de bruiloft
Na ons eerste contact via de e-mail of telefoon, spreken we af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Lukt dit niet vanwege de afstand, kan dit ook via bijv. Skype. Ik luister naar hoe de dag er uit zal gaan zien en wat jullie wensen zijn. Ik denk mee en kom met handige tips. Voor al jullie vragen nemen we ruim de tijd. Ondertussen laat ik diverse voorbeeld albums zien en de vele album cover mogelijkheden.

Ongeveer een week voor de bruiloft hebben we contact om te kijken naar de planning van de dag. Zijn er bijzonderheden waar ik rekening mee moet houden, of hebben jullie nog laatste vragen, ik hoor het graag! Uiteraard mag dit ook (ruim) voor de bruiloft.

Tijdens de bruiloft
Dan is het eindelijk zover! Ik zal tijdens de dag opzoek gaan naar dé momenten en emoties, de zorgvuldig uitgekozen details, de liefde en sfeer. Zo onzichtbaar mogelijk leg ik alles vast: de eerste ontmoeting, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de taart en fijn relaxt borrelen. De momentjes tussendoor met jullie dierbaren.

Tijdens de fotoshoot gaan we lekker spontaan te werk en zeker niet continu in de camera te kijken.

Na de bruiloft
Voor je het weet is de dag alweer voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we de foto’s nog ? Daarom krijgen jullie vlak na de bruiloft een mail van mij met alvast een voorproefje, om de eerste nieuwsgierigheid te voeden!

Terwijl jullie misschien met een cocktail in de hand aan het genieten zijn van een huwelijksreis, ga ik de foto’s selecteren en bewerken. Deze krijgen jullie in hoge resolutie aangeleverd. Hebben jullie voor een album gekozen, dan maak ik ook een eerste opzet. Eventuele aanpassingen zijn dan nog mogelijk. Is de layout en keuze van de foto’s naar smaak, gaat het album in productie (levertijd ong. 4 weken).

In het kort is bij elke huwelijksreportage inbegrepen:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • een voorbereidend gesprek
  • alle reiskosten binnen Nederland
  • een preview
  • een dvd of usb stick met de nabewerkte foto’s op hoge resolutie
  • als optie een album

Ik hecht veel waarde aan het afleveren van een huwelijksreportage die bij jullie past. Die jullie mee terug neemt naar dé dag waar nog lang van kan worden nagenoten.

Op het blog is inspiratie te vinden voor een dag om nooit te vergeten!

Trouwreportage Stefan & Marjon – Bornerbroek

Wauw, een buitenbruiloft bij je ouderlijke huis, bijzonder toch? Mooi in de openlucht met de boerderij en koeien op de achtergrond.

Toffe festival bruiloft

Een festival bruiloft zie je steeds vaker. En wat mij betreft een trend om te houden! Lekker relaxed sfeertje voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het liefst trouwen in de buitenlucht, en als het weer niet mee zit, dan in een tent. Zoals bij dit mooie paar, Jesmin en Kevin.

Trouwreportage Watermolen Bels

Voor Marc en Imke mocht ik de trouwreportage verzorgen. De dag begon voor mij bij Marc’s ouderlijke huis. De laatste hand werd er gelegd aan de voorbereidingen en we hebben wat familiefoto’s gemaakt. Vervolgens ben ik naar Imke gereden. Ook zij was bij haar ouders. Van bruidsmode Lisa kwamen ze helpen om de jurk aan te trekken en dan was het eindelijk zover! De eerste ontmoeting!

Trouwreportage in Doetinchem

Voor een trouwreportage in Doetichem, reisde ik af naar de Achterhoek. Dit keer weer extra speciaal omdat ik dit keer de trouwfotograaf was van (schoon)familie. Super leuk om de bruiloft van Stéphany en Kevin te mogen verzorgen! Ze stonden al eens eerder voor mijn camera voor een loveshoot, maar dan ook het huwelijk is natuurlijk helemaal gaaf.