Huwelijksreportage in Rijssen

27 maart 2020

Met een stralende zon begon de dag al goed tijdens met de huwelijksreportage in Rijssen; de dag van Henk en Bianca! Ik begon bij Henk met de voorbereidingen. En Henk had heel zorgvuldig mooie items uitgezocht: de speciale manchetknopen, een speciaal zakhorloge, en uiteraard zijn kleding. Daarna snel naar Bianca.
Daar aangekomen was er nauwelijks tijd om ook van haar spulletjes foto’s te maken en de finishing touch, want Henk had haast naar zijn bruid! Haha! Toch moest hij maar even geduld hebben totdat Bianca klaar was. Daarna was het dan zover: de eerste ontmoeting in de tuin.

We hebben foto’s gemaakt op verschillende plekken rondom Rijssen. We begonnen in de heide. Daarna gingen we richting de Holterberg waar ook de rest van de dag afspeelde. Na afloop van de fotosessie gingen we naar een uitkijktorentje waar Bianca en Henk elkaar de geloftes voorlazen. Zo bijzonder om daar samen met Dennis van A Love Story getuigen van te zijn geweest.

We reden vervolgens door naar de locatie: De Swarte Ruijter. Daar stond een heerlijke lunch klaar voordat de gasten arriveerden en het eindelijk zo ver was dat de ceremonie kon beginnen! Prachtig aangekleed door het bruidspaar. Ook mooi was dat de moeder van Bianca’s tijdens de ceremonie een persoonlijke toespraak hield.

Na dit officiële gedeelte werd er getoast en de prachtige bruidstaart aangesneden.
Nadat ik de familie- en groepsfoto’s had gemaakt, zat er voor mij op. Maar wat heb ik genoten van deze dag met dit lieve bruidspaar!

Lieve Henk en Bianca; heel veel geluk en liefde voor jullie!

               

meer soortgelijke

berichten