kids

Kinderfotografie met Tipi

Een paar maanden geleden werd mijn oudste dochter Lauri alweer 4! Wat vliegt de tijd! En nu gaat ze naar school en was ze deze week voor het laatst bij het KDV. Een goed moment om de tipi – waar ze in spelen maar die ik ook gebruik voor kinderfotografie – mee te nemen voor een fotoshoot van mijn eigen dochters. Linde had niet zoveel zin, maar Lauri gelukkig wel. Zo konden we een mooi kaartje maken voor de lieve juffen die ervoor hebben gezorgd dat ze zo’n fijne tijd heeft gehad.

kinderfotograaf Borne

fotograaf Borne

kinderfotografie Borne

fotoshoot met tipi

kinderfotograaf Hengelo

familie fotograaf hengelo

fotograaf enschede

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lizet
  26 augustus 2016 at 09:52

  Vind ze heel mooi geworden!! 🙂

 • Reply
  marian an toorn
  18 december 2016 at 13:47

  Hallo Nera [Karin}
  Ontzettend blij , mee vorige week hebben Joop en ik een cadeaubon van onze kinderen voor een foto shoot bij jou gekregen.
  Ik kan niet wachten wanneer het kan. Het mooiste is denk ik in het voorjaar ? Ik heb een aantal ideetjes maar ik weet niet of je er iets mee kan.
  Allemaal op de buik kin in de handen benen in de lucht. Of allemaal in een cirkel met de hoofden naar elkaar toe. Kun je het ook langwerpig afdrukken ?
  Heb jij misschien ideetjes ?
  Groetjes
  Marian van Toorn [moeder van Bjorn van Toorn] p.s mooie meiden heb je.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.