blog

Kinderfotografie met Tipi

Een paar maanden geleden werd mijn oudste dochter Lauri alweer 4! Wat vliegt de tijd! En nu gaat ze naar school en was ze deze week voor het laatst bij het KDV. Een goed moment om de tipi – waar ze in spelen maar die ik ook gebruik voor kinderfotografie – mee te nemen voor een fotoshoot van mijn eigen dochters. Linde had niet zoveel zin, maar Lauri gelukkig wel. Zo konden we een mooi kaartje maken voor de lieve juffen die ervoor hebben gezorgd dat ze zo’n fijne tijd heeft gehad.

kinderfotograaf Borne

fotograaf Borne

kinderfotografie Borne

fotoshoot met tipi

kinderfotograaf Hengelo

familie fotograaf hengelo

fotograaf enschede

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »