The moon danced with the stars

on the night you were born

Het met zorg ingerichte babykamertje is klaar. De kleertjes gewassen en netjes opgevouwen. Alles is er klaar voor. En als jullie kindje er dan eindelijk is, hoe fijn is het dan om te kunnen gluren als jullie babytje voldaan van het drinken ligt te slapen. Even knuffelen en al die mooie en kleine details van jullie kindje te bewonderen. Al dit moois, de momenten, de puurheid van jullie kindje… Die beelden wil je graag voor altijd bij je bewaren, want ze groeien en veranderen zo snel. Om deze herinneringen te bewaren maak ik graag een lifestyle newbornreportage bij jullie thuis.

Lifestyle newborn fotografie

Zo klein en puur. 
Dit nieuwe leven wil je vieren. En… de verandering in jullie leven!

Voor een herinnering aan jullie kraamtijd, bied ik de lifestyle newbornshoot aan. Ik kom bij jullie thuis en leg deze bijzondere periode op een ongedwongen manier vast. Tijdens deze lifestyle shoot draait het om jullie gezin. 

In mijn warme en tijdloze stijl, maak ik een reportage in jullie vertrouwde omgeving. Lekker knuffelen, badderen, details. Zo krijgen jullie een gevarieerde serie foto’s. Mooie ruimtes om de foto’s te maken zijn de slaapkamer, maar ook het babykamertje. 
Tijdens de shoot zal ik jullie soms wat aansturen, maar ik zoek de echte, pure momenten. Op een ontspannen manier wordt het hele gezin er bij betrokken. Zijn er broertjes en zusjes bij? Eens zien hoe trots ze zijn!
En huisdieren horen er natuurlijk ook bij.

Een lifestyle newbornshoot wordt meestal in de eerste maand na de geboorte gepland, maar willen jullie dit liever wat later, dan kan dat ook.

Zijn jullie opzoek naar foto’s puur alleen van jullie kindje, kijk dan eens op mijn pagina newborn shoot.

newbornlifestyle-slider03

‘Op instagram kwamen we de mooie foto’s van Karen tegen. Wij waren toen zelf opzoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot en newbornshoot. Karen bood een combi pakket zwangerschapsshoot en newborn shoot aan, dus wij hebben meteen een afspraak gemaakt. Wij waren erg tevreden met de samenwerking met Karen. Ze communiceert goed, ze heeft onze opdracht snel afgewerkt, ze denkt met ons mee. Al met al, verleent ze een goede service. Natuurlijk niet te vergeten de mooie foto’s die we hebben gekregen. Zeker een aanrader!’

Simone & David

Prijslijst Lifestyle newborn fotografie

 • Pakket 1 € 195,00

  Newbornshoot bij jullie thuis. Ik kom een uurtje fotograferen terwijl jullie met kleine knuffelen, voeden, in badje doen. Binnen 2 weken ontvangen jullie een galerij waaruit 15 foto's mogen worden gekozen.

 • Pakket 2 € 295,00

  Zoals hierboven, maar dan uitgebreider. Er hoeft geen keuze te worden gemaakt uit de foto's in de galerij, want deze krijgen jullie allemaal. Denk aan zo'n 40 mooi bewerkte foto's. Ook zit er een mini album in formaat 15x15 van super mooie kwaliteit.

Alle foto’s zijn professioneel bewerkt. De prijzen op deze pagina zijn inclusief btw.
Extra foto’s zijn bij te bestellen voor € 12,50 per stuk. Of 5 foto’s voor € 45,00.

Combi pakket

Zwanger + Newborn
350,00
 • zwangerschapsshoot op een buitenlocatie
 • newbornshoot in mijn studio
 • 30 foto's totaal (15 HR foto's van elke shoot)
 • mini album van 20x20 cm

Babypakket

Zwanger + Newborn + Baby
475,00
 • zwangerschapsshoot op een buitenlocatie
 • newbornshoot in mijn studio
 • babyshoot in de studio of buiten
 • 45 foto's totaal (15 HR foto's van elke shoot)
 • mini album van 20x20 cm

Wil je meer informatie of boeken?

Stuur mij vrijblijvend een mailtje via dit contactformulier, of bel. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Rozenhof 108, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465