blog

Minisessie op het Buurserzand

Met Marleen en haar kids ben ik even naar de locatie geweest waar ik zaterdag 30 maart een dag met mini fotosessies ga houden. Natuurlijk moesten we ook wat foto’s maken.

Zaterdag 30 maart is dus de dag voor de minisessies. Maar wat houdt dat nou precies in?
In een half uur gaan we een serie foto’s maken. Dat is korter dan wat ik normaal bezig ben met een fotoshoot. En daarom kan dit tegen een gunstige prijs. Het leek me leuk om zo het nieuwe seizoen in te luiden, want het mooie weer komt er weer aan!

Je krijgt 10 foto’s in hoge resolutie voor maar € 75,00! Een unieke kans, want ik weet niet of ik dit wel vaker ga doen.

*verlopen*

Met Marleen ben ik op de locatie wezen kijken voor de mooie plekjes. En meteen wat foto’s gemaakt! Dit was op een druilerige dag, en zelfs dan is het er mooi, vind je niet?

Wil je ook graag foto’s met je gezin, van jezelf. Of met zwangere buik? Meld je nu aan! Vol=vol!

Hopelijk tot zaterdag 30 maart!

                 

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »