Newborn

fotografie

Twinkle, twinkle little star

do you know how loved you are

Jullie hebben zo lang gewacht tot jullie wondertje er is. Wat is het dan heerlijk om jullie baby eindelijk te bewonderen. Eventjes kijken als de kleine slaapt. Al die mooie details… Die beelden wil je graag voor altijd bij je bewaren, want ze groeien en veranderen zo snel. Om deze herinneringen te bewaren maak ik graag een newbornreportage van jullie pasgeboren baby.

Zo klein en puur.
Dit nieuwe leven wil je vieren. En de herinnering hieraan. Want hoe cliché het mag klinken; ze groeien zo snel!

Ik bied verschillende shoots aan voor een mooie reportage van jullie wondertje. In mijn warme en tijdloze stijl, maak ik een reportage met een romantische en vintage touch.

Ik werk graag met rustige, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Wol, linnen, vachtjes, hout…

Jullie kindje fotografeer ik bloot en ik gebruik van speciale, voor de fotografie gemaakte, rompers. Ook ik wikkel hem of haar in mooie doeken wat ze vaak heerlijk vinden. In mijn collectie heb ik bijpassende mutsjes en voor de meisjes heb ik diverse lieve haarbandjes en bloemenkransen.

Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van verschillende settings die ik met zorg bij elkaar zoek. In overleg zoeken we uit wat bij jullie smaak past.

Wanneer: tot 3 weekjes oud

Wil jij tijdloze foto's van je pasgeboren kindje?

Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken om een blijvende herinnering te maken van deze speciale tijd.

Mooie woorden van klanten

Stuur mij vrijblijvend een mailtje via dit contactformulier, of bel. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

NeraK_0635

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465