Newborn

Tijdloze en pure newbornfotografie

Jullie hebben zo lang gewacht tot jullie wondertje er is. Wat is het dan heerlijk om jullie baby eindelijk te bewonderen. Eventjes kijken als de kleine slaapt. Al die mooie details… Die beelden wil je graag voor altijd bij je bewaren, want ze groeien en veranderen zo snel. Om deze herinneringen te bewaren maak ik graag een newbornreportage van jullie pasgeboren baby.

Mijn stijl kenmerkt zich door een tijdloze en pure stijl met een romantische, vintage touch. Ik werk graag met rustige, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Wol, linnen, vachtjes, hout… Maar ook gebruik ik graag kant voor een mooi brocante tintje.

Jullie kindje fotografeer ik zonder kleertjes en ik wikkel hem of haar in mooie doeken. Ook heb ik speciale newbornpakjes van kant en wol. Voor de meisjes heb ik diverse lieve haarbandjes.

Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van verschillende settings die ik met zorg bij elkaar zoek. In overleg zoeken we uit wat bij jullie smaak past.

Werkwijze: Ik fotografeer pasgeboren baby’s tot 21 dagen. Ze zijn dan nog lekker slaperig en flexibel, waardoor ze in mooie newborn poses kunnen worden gelegd. Natuurlijk bekijk ik per baby wat hij of zij wil en wat dus mogelijk is. Een fotoshoot duurt meestal zo’n 2 tot 3 uur. Tussendoor is er tijd om je kindje te voeden, verschonen en knuffelen.

Waar: De newbornshoot vindt plaats in mijn studio in Borne. Willen jullie dit liever bij jullie thuis, dan is dat mogelijk tegen een bijbetaling van € 25,00 (en jullie ontvangen dan tevens 2 extra foto’s). Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Newborn fotografie newborn shoot tweelingen newbornfotografie

  newborn fotograaf borne    Newborn fotoshoot tweelingen  
 Newborn fotografie Hengelo

tarieven newbornfotografie

Newbornfotografie pakket N1 | € 195,00

+ een shoot duurt ong. 2 tot 3 uur
+ 3 verschillende settings
+ 10 foto’s (kleur en in zwartwit)
+ foto’s digitaal verstuurd (WeTransfer)

Newbornfotografie pakket N2 € 275,00

+ een shoot duurt ong. 2 tot 3 uur
+ 3 verschillende settings
+ foto met ouders
+ 20 foto’s (kleur en in zwartwit)
+ foto’s aangeleverd op usb-stick
+ mini album van 15×15 cm

Lifestyle pakket (L1) | € 275,-

Een reportage van jullie (gezin) en pasgeboren baby. Terwijl jullie aan het knuffelen zijn, de baby in badje doen… Wat jullie willen en fijn vinden. Natuurlijk maken we ook nog een paar mooie foto’s van jullie kindje. De nadruk van een lifestyle newbornshoot ligt op het ongeposeerde. Dit kan ook heel goed wanneer jullie kraamvisite krijgen  van dierbaren (opa’s en oma’s bijvoorbeeld).

Let op: Ik neem standaard geen accessoires mee. Willen jullie dit ook, laat het dan wel even weten.

“In ongeveer 2 uur heeft Wiep slapend in allerlei poses gelegen. Knap hoe Karen dit deed en hiervoor engelen geduld had, prachtig om te zien. Leuk dat Karen ons nadien al snel een preview stuurde van een aantal foto’s. Het resultaat mag er wezen, we zijn er enorm blij mee.”

~ Karen, moeder van Wiep

Je naam

Je e-mail (verplicht)

Uitgerekende datum

Cadeaubon
ja

Je bericht