blog

Newbornfotograaf in Hengelo

Als newbornfotograaf in Hengelo en omgeving kon ik al snel kennis maken met May-Britt. Net binnen de 2 weekjes oud kwam ze bij mij met haar ouders en konden we mooie foto’s van haar maken. En niet alleen van May-Britt, maar ook met de trotse ouders. Zij zijn het inmiddels wel gewend met de eerdere fotoshoots die we samen hebben gedaan, maar zo met je kleine meisje is toch wel bijzonder lijkt mij. Ik ben ook heel blij met het resultaat van dit mooie gezin samen. En hoe tof is het om ook foto’s te hebben samen met je pasgeboren kindje 🙂 Super toch? En om het helemaal af te maken, alles in een mooi album.

               

Opzoek naar een newbornfotograaf in Hengelo? Lees hier meer informatie: https://www.nera-k.com/newborn/

 

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »