blog

Newbornshoot van Gijs

Eindelijk een serie van de newbornshoot met stoere Gijs op mijn site! Want wie mijn Facebook pagina in de gaten houdt, heeft al eens wat foto’s van Gijs voorbij zien komen. Ik kwam bij de gelukkige ouders thuis om de reportage te maken, lekker relaxed. En omdat we ook voor het geboortekaartje foto’s maakten, was de kraamhulp ook nog aanwezig wie mij – net zoals bij Gijs z’n grote zus destijds – weer fijn assisteerde.

Ik had natuurlijk weer van alles mee zodat er verschillende settings konden worden gecreëerd voor een mooie en afwisselende reportage. Dit was de eerste keer dat ik het mooie blauwe gebruikte en ik vind dat de kleuren prachtig uitkomen.

M&W: Veel geluk met z’n allen!

newbornfotografie hengelo

newbornshoot hengelo

newbornfotograaf hengelo

baby reportage hengelo

fotoshoot babykaartje

newborn reportage

cadeaubon newborn

cadeau babyshower

newborn fotografie borne

Wil je ook een newbornshoot reserveren? Neem op tijd contact op: https://www.nera-k.com/contact