Over mij

Karen Leijzer - fotograaf Borne en omstrekenKaren Leijzer (geboren ter Balkt)
Geboren (1981) en opgegroeid in Hengelo, maar inmiddels al weer een aantal jaren woonachtig in Borne. Samen met mijn grote liefde Michiel, twee lieve dochters Lauri en Linde en poezen Chani en Qaia.

Sinds 2007 fotografeer ik huwelijken en nog steeds doe ik dit met veel passie. Het is zo mooi om de liefde tussen twee personen vast te kunnen leggen! En dat op een dag die zo zorgvuldig is samengesteld naar eigen smaak, omringd door vrolijkheid van familie en vrienden.
Al snel werd ik door bruidsparen gevraagd voor familieshoots en foto’s van hun (pasgeboren) kinderen. Inmiddels ben ik allround fotograaf, mijn kracht ligt in het maken van reportages. Of dit nu van een gezin, kindjes of een huwelijk is. Het maken van een serie afwisselende foto’s die laten zien hoe jullie zijn, dat is waar ik voor sta.

Een shortlist van wat bij mij past: muziek, zingen, fantasy en historische romans lezen/films van kijken, netflixen, naaldbos & mos, Scandinavische landen, okergeel en vergrijsde kleuren (roze, groen…), Pinterest

In mijn fototas: Canon 5DIII, Canon 5DII, Canon EF 35mm F/1.4 L USM, Canon 24-70 F/2.8 II, Canon 50 mm F/1.4, Canon 85 mm F/1.2, Canon 100mm macro F/2.8, Canon 135mm F/2.0 & 2x flitsers Speedlight 580 II