karen

Karen Leijzer (geboren ter Balkt)
Geboren (1981) en opgegroeid in Hengelo, maar inmiddels al weer een aantal jaren woonachtig in Borne. Samen met mijn grote liefde Michiel, twee lieve dochters Lauri en Linde en poezen Chani en Qaia.

Sinds 2007 fotografeer ik huwelijken en nog steeds doe ik dit met veel passie. Het is zo mooi om de liefde tussen twee personen vast te kunnen leggen! En dat op een dag die zo zorgvuldig is samengesteld naar eigen smaak, omringd door vrolijkheid van familie en vrienden.
Al snel werd ik door bruidsparen gevraagd voor familieshoots en foto’s van hun (pasgeboren) kinderen. Inmiddels ben ik allround fotograaf, mijn kracht ligt in het maken van reportages. Of dit nu van een gezin, kindjes of een huwelijk is. Het maken van een serie afwisselende foto’s die laten zien hoe jullie zijn, dat is waar ik voor sta.

Een shortlist van wat bij mij past: muziek, zingen, lezen (fantasy en historische romans) films kijken (fantasy, drama, kostuum), netflixen, naaldbos & mos, Scandinavische landen, aardse en vergrijsde kleuren, Pinterest en echte prop addict!

karen-2019overmij

Alle profielfoto’s zijn gemaakt door Mireille Droste. De zwartwit foto hieronder is door Peter Lammers gemaakt, en de familiefoto door Lizet Beek.

Nera K. Fotografie - fulltime fotograaf