Pre-wedding bij het Hulsbeek

25 augustus 2021

Dit mooie stel heeft op fietsafstand zo’n fijn stukje natuur. Dus kwam ik vanuit Borne ook lekker op de fiets en gingen we samen mooie plekjes zoeken die we ook voor de trouwshoot konden gebruiken. Eerst gingen we naar de heide, een prachtig stukje, vooral als deze in bloei is. Toen je er nog kon parkeren sprak ik ook hier regelmatig af. En voor deze avond was het ook perfect. Het zonnetje wat er voorzichtig door kwam, gaf zo’n mooie gloed.

Daarna stapten we weer op de fiets en keken we wat het Hulsbeek nog meer te bieden had.
Uiteindelijk kwamen we op een pad door het maisveld terecht en wauw, nu was het echt het gouden uurtje! Ik hou hier zo van! En dan met zo’n knap stel voor de lens, dan kan mijn avond niet meer stuk.

Tijdens de bruiloft kwamen we op het heideveld terug. Dit keer was het in bloem, maar regende het wel! Of dat goed kwam? Hou mijn blog in de gaten en dan kom je er achter!

pre-wedding fotoshoot  loveshoot  fotoshoot hulsbeek  verloving fotoshoot  fotoshoot met partner  wij gaan trouwen  fotoshoot verloving  fotoshoot gouden uurtje  fotoshoot met vriend  pre-weddingshoot  loveshoot  fotoshoot verloving  loveshoot gouden uurtje  trouwfotograaf deurningen

meer soortgelijke

berichten