blog

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂 Nou kende ik Wim al wat langer, maar toch! Het was in ieder geval leuk om zo weer een beetje te kletsen en kijken wat bij hen past. En ohh, ik ben blij met het resultaat! Dat gaat straks met hun huwelijk helemaal tof worden! Ze gaan op een toffe locatie trouwen, ik heb er zin in!

Claudia heeft zelf een drukkerij, en werkt met een letterpress! Kijk maar op haar site voor haar toffe kaarten, leuk voor je bruiloft of geboortekaartjes. Website: https://prestoletterpress.nl/ | Instagram: https://www.instagram.com/prestoletterpress/.

                       

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »