blog

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂 Nou kende ik Wim al wat langer, maar toch! Het was in ieder geval leuk om zo weer een beetje te kletsen en kijken wat bij hen past. En ohh, ik ben blij met het resultaat! Dat gaat straks met hun huwelijk helemaal tof worden! Ze gaan op een toffe locatie trouwen, ik heb er zin in!

Claudia heeft zelf een drukkerij, en werkt met een letterpress! Kijk maar op haar site voor haar toffe kaarten, leuk voor je bruiloft of geboortekaartjes. Website: https://prestoletterpress.nl/ | Instagram: https://www.instagram.com/prestoletterpress/.

                       

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Newborn fotoshoot

Ik mocht van Noud een mooie reportage maken. Zijn mama Marlijn maakt zelf ook hele mooie newborn foto’s, maar vanwege rugklachten werd dat nu wat

Lees verder »

Babyshoot in de natuur

Jill had ik al gefotografeerd als newborn, en onlangs had ik haar weer voor mijn lens. Ik had weer wat nieuwe kleding voor baby’s besteld

Lees verder »