blog

Pre-weddingshoot met Ruud & Esther

Een pre-weddingshoot is een fotoshoot vooraf aan de bruiloft. Leuk om zo vast te wennen aan de camera, mocht je je daar wat ongemakkelijk bij voelen. Of gewoon leuk om de foto’s te gebruiken voor de uitnodigingen of als decoratie bij de bruiloft.

Met Ruud en Esther ben ik ook een paar dagen voor de bruiloft foto’s wezen maken. Zij hadden een hele mooie locatie uitgekozen om te trouwen, namelijk bij zijn ouders. Een grote tuin welke ook open is gesteld om te bezoeken. We hadden allemaal mooie plekjes dicht bij elkaar. Tijdens de bruiloft hebben we daar ook gretig gebruik van gemaakt, maar ook tijdens deze shoot.

Kijk je mee?

                   

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »