blog

Trouwreportage Tim & Marjolein – Haaksbergen

Tim en Marjolein gaven elkaar het ja-woord in de Blanckenborg te Haaksbergen. En prachtige locatie, en ik had het geluk om de trouwreportage te mogen verzorgen 🙂 Ik was eerst aanwezig bij Tim om de voorbereidingen te fotograferen. Dit vind ik altijd een mooi moment omdat vaak een dierbaar persoon helpt met de manchettenknopen en de stropdas. Het zelfde geldt voor de aankleding van de bruid. Speciaal als moeder, zus of een ander veelbekende persoon helpt. Maakt het heel persoonlijk.

De ontmoeting van dit leuke stel was in de tuin. Tim had zich omgedraaid en zodra Marjolein er was mocht hij zich omdraaien. Eindelijk elkaar zien in de speciale kleding. Mooi de bewonderende blikken!

De fotoshoot was dichtbij, op een plek waar ze ook vaak komen om te hardlopen. Tof was de schommel die daar hangt! En er zit ook een mooi bosje bij. We hebben hier gave foto’s kunnen maken om vervolgens door te gaan naar Haaksbergen. Bijzonder aan de huwelijksvoltrekking was dat ook de beide moeders er in werden betrokken; zij konden beide wat vertellen over het bruidspaar.

Na de huwelijksvoltrekking en het feliciteren van het bruidspaar, was het tijd voor taart en champagne! Aan Tim de eer om de fles champagne te sabreren. Altijd een leuk moment! Daarna een lekker taartje eten. Ze hadden gekozen voor een ‘naked cake’. Ik vind dat zulke toffe taarten! En daarna… lekker borrelen!

Hier een korte impressie. Meer van deze reportage is te vinden op mijn site speciaal voor trouwreportages: www.onzedag.net.

trouwfotograaf Boekelo

trouwreportage Boekelo

Huwelijksreportage Boekelo

Fotograaf Boekelo

Trouwfotograaf Borne

Trouwreportages Borne

Huwelijksfotografie Borne

Trouwfotograaf Haaksbergen

Huwelijksfotografie de Blankenborgh

Trouwreportage de Blankenborgh

Fotograaf Haaksbergen

Trouwfotograaf Haaksbergen

Trouwfotograaf Haaksbergen

Spontane trouwreportages

Trouwfotograaf Haaksbergen

Ben je opzoek naar een trouwreportage? Jullie kunnen langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan hoor ik graag jullie wensen en plannen! Bel of mail me https://www.nera-k.com/contact/

Gezinsshoot Enschede

Voor dit mooie gezin heb ik al regelmatig fotoshoots mogen maken. Super leuk! We gingen dit keer naar een plek omgeving Enschede waar de kinderen

Lees verder »

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Lees verder »