blog

Toffe festival bruiloft

Een festival bruiloft zie je steeds vaker. En wat mij betreft een trend om te houden! Lekker relaxed sfeertje voor zowel het bruidspaar als de gasten. Het liefst trouwen in de buitenlucht, en als het weer niet mee zit, dan in een tent. Zoals bij dit mooie paar, Jesmin en Kevin. Ze hadden heel gaaf bedacht om bij de vijver op strobalen te gaan trouwen. Maar het weer zat niet helemaal mee, en werd er getrouwd in een stretchtent. En niet zomaar getrouwd, nee ze werden in het echt verbonden door hun beste kameraad.

Ik ging die dag mee als second shooter van mijn gewaardeerde collega Lotte (shotbylot). Niet alleen gezellig voor ons 😉 Maar ook mooi dat je zo vanuit verschillende hoeken, van hetzelfde moment, foto’s krijgt.
En ik wist eigenlijk helemaal niet wie het bruidspaar was. Ik kwam binnen, en werd meteen door de bruid Jesmin herkent. En wat bleek, zij is van de Zoete Bezigheid. En ze had onlangs een mooie bruidstaart bezorgd op een andere bruiloft welke ik had vastgelegd. Grappig! Dat was niet de enigste toevalligheid trouwens. Ik vertelde toch dat het huwelijk door hun beste kameraad is voltrokken? Nou, zijn bruiloft heb ik een aantal jaren geleden ook mogen fotograferen. Zo leuk om hem en zijn vrouw weer terug te zien en even mee te kletsen!

Alles was ook mooi aangekleed en versierd. Er was een barrista, spelletjes waren er te doen, en… er was een taartentafel (uiteraard van de Zoete Bezigheid). Zo cool! Past er ook mooi bij.

 

   
         

Festival Bruiloft      Fotograaf      Trouwfotograaf Almelo      Huwelijksfotograaf Almelo      Reportage Festival Bruiloft                                                       

Hebben jullie ook een festival bruiloft en zijn nog opzoek naar een fotograaf? Neem contact op en check of ik nog beschikbaar ben!

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest