blog

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Je kunt je voorstellen dat toen ik dit hoorde bij het kennismakingsgesprek met Esther en Ruud, ik super enthousiast was! Ik hou van trouwerijen in de buitenlucht! En zo’n mooie tuin, dat sprak mij direct aan.

Esther zag het ook al helemaal voor zich; elkaar het ja-woord geven onder de treurwilg. En zo ging het! Het weer zat mee, en ondanks de droogte van 2018, zag het er prachtig uit.

Tijdens de kerkdienst kwam er een donkere lucht aanwaaien, maar ook deze ceremonie kon gewoon in de openlucht. Super! Bij het eten werd het op een gegeven tijd om snel de tent in te duiken, maar als dat alles is 🙂

Het was een mooie dag. Tot in de puntjes verzorgd, en met mooie zang van Ruuds zus. Kijk je mee naar de foto’s?


Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »