blog

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Je kunt je voorstellen dat toen ik dit hoorde bij het kennismakingsgesprek met Esther en Ruud, ik super enthousiast was! Ik hou van trouwerijen in de buitenlucht! En zo’n mooie tuin, dat sprak mij direct aan.

Esther zag het ook al helemaal voor zich; elkaar het ja-woord geven onder de treurwilg. En zo ging het! Het weer zat mee, en ondanks de droogte van 2018, zag het er prachtig uit.

Tijdens de kerkdienst kwam er een donkere lucht aanwaaien, maar ook deze ceremonie kon gewoon in de openlucht. Super! Bij het eten werd het op een gegeven tijd om snel de tent in te duiken, maar als dat alles is 🙂

Het was een mooie dag. Tot in de puntjes verzorgd, en met mooie zang van Ruuds zus. Kijk je mee naar de foto’s?


Newborn fotoshoot

Ik mocht van Noud een mooie reportage maken. Zijn mama Marlijn maakt zelf ook hele mooie newborn foto’s, maar vanwege rugklachten werd dat nu wat

Lees verder »

Babyshoot in de natuur

Jill had ik al gefotografeerd als newborn, en onlangs had ik haar weer voor mijn lens. Ik had weer wat nieuwe kleding voor baby’s besteld

Lees verder »