blog

Trouwen op Erve Beverborg

Trouwen op Erve Beverborg, op een heerlijke lentedag. Regen werd er ook voorspelt, en die kwam. Flink ook. Maar de ceremonie kon buiten plaats vinden! Gelukkig bleef het bij 1 flinke bui en was het verder stralend weer.

Ik begon de dag tijdens de voorbereidingen van Claudia in hun mooie huis. Loes van Pretty Days was al druk bezig met de haren en visagie. Nadat ik daar de foto’s van had gemaakt, heb ik in de werkkamer van Claudia wat detailfoto’s gemaakt van de trouwkaart en de haarspelt. Super gaaf op zo’n mooie ouderwetse drukmachine.

Op een gegeven moment kwam Wim om zijn bruid op te halen met een oude Eend. De eerste ontmoeting is altijd zo’n bijzonder moment. Toch gaaf om hier als fotograaf vaak als enige bij te mogen zijn.

We hebben in de Lutte de foto’s gemaakt vooraf aan de ceremonie. Er was werk gemaakt van de styling en dat zie je terug. Wat een heerlijk festivalsfeertje tijdens de bruiloft. Ook de Foodtruck van Piepers en Rund uit Amsterdam droeg daar aan bij.

Na een stortregen van rijst hield Wim het woord en was het tijd voor taart. De mooie sweettable komt van Mrs. Brown uit Enschede. Het zag er niet alleen heerlijk uit, zo smaakte het ook, mmm!

De dag eindigde voor mij vlak na de openingsdans. Nog wat sfeerbeelden, en zo is de trouwreportage helemaal compleet.

Wim en Claudia: heel veel geluk en liefde voor jullie!

    
   
        
       
                
     
        
               

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest