Trouw

reportages

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf? Beleef jullie mooiste dag en vier de liefde, dan zorg ik voor een huwelijksreportage met gevoel voor de juiste sfeer en momenten. Met oog voor details weet ik dit vast te leggen en lever een reportage af die jullie dag weergeeft zoals deze was.
Een kostbare herinnering voor later.

You don't find love

it finds you

Voor de bruiloft
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar hoe de dag er uit zal gaan zien en wat jullie wensen zijn. Ik denk mee en kom met handige tips. Voor al jullie vragen nemen we ruim de tijd. Ondertussen laat ik diverse voorbeeld albums zien en de vele album cover mogelijkheden.

Tijdens de bruiloft
Dan is het eindelijk zover! Ik zal tijdens de dag opzoek gaan naar dé momenten en emoties, de zorgvuldig uitgekozen details, de liefde en sfeer. Zo onzichtbaar mogelijk leg ik alles vast: de eerste ontmoeting, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de taart en fijn relaxt borrelen. De momentjes tussendoor met jullie dierbaren.

Na de bruiloft
Voor je het weet is de dag alweer voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we de foto’s nog! Daarom krijgen jullie vlak na de bruiloft een e-mail van mij met alvast een voorproefje, om de eerste nieuwsgierigheid te voeden! 
De foto’s zijn met zo’n 4 weken klaar.

 

Stuur mij vrijblijvend een mailtje via dit contactformulier, of bel. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

NeraK_0635

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465