Trouwreportage Ameland

26 september 2019

Ik mocht een trouwreportage op Ameland maken van I&S. Super gaaf!
We hadden voor die tijd al afgesproken op Ameland om kennis te maken, mooie locaties voor de shoot te spotten en meteen een pre-weddingshoot te maken. Ondertussen vertelden ze over hun plannen. Bij mezelf dacht ik; yay dit gaat gaaf worden!

En dat was ook zo. Terwijl de bruid haar voorbereidingen deed in het hotel van Heeckeren, was de bruidegom in een vakantiepark. Ik ging ook bij hem langs om de voorbereidingen te fotograferen. Van Nes naar Hollum in mijn huurauto, prima geregeld door het bruidspaar, ging ik opzoek. Dat was lastiger dan ik dacht. Want het park had gewoon verschillende huisjes met hetzelfde nummer. Alleen een ander type huisje. Tsja… en daar rij je dan, opzoek naar het juiste huisje, en geen bereik! Dat was wel even help momentje kan ik zeggen! Maar uiteindelijk is het gelukt.

Na de eerste ontmoeting dichtbij de vuurtoren gingen we meteen foto’s maken op verschillende locaties omgeving Hollum. Na de eerste sessie was het tijd om te lunchen. Ook werden er vows uitgesproken naar elkaar. Een mooi intiem moment, zij met z’n tweetjes zittend in de duinen. Daarna zagen de meest naaste familie en vrienden hen voor het eerst in vol ornaat. Weer zo’n speciaal moment.

De ceremonie vond plaats op Beachclub the Sunset. Daarna werd de taart aangesneden. Alles was al perfect geregeld deze dag (mooie locaties, gave details), en ook de taart/sweet table zag er super uit. En het weer zat ook helemaal mee. Het zou eigenlijk helemaal niet zo fantastisch worden, maar de zon scheen volop en ik (en anderen met mij) waren gewoon wat verbrand!

Veel geluk lief echtpaar!

Deze onderstaande geplaatste foto’s zijn een selectie aangegeven door het paar. Kijk je mee?

                                   

Benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Ik hoor graag van jullie! Klik om naar de contactpagina te gaan.

meer soortgelijke

berichten