Trouwreportage Deurningen & Weerselo

26 augustus 2021

Yay, de eerste bruiloft die weer door mocht gaan in Corona periode 2020! Jammer dat de dag moest beginnen met regen, maar ook daardoor laten we ons niet kisten. Dé dag kan doorgaan! En dat ging het, met vele mooie momenten ondanks alle maatregelen.

Ik begon de dag bij Rick. Hij was bij zijn ouderlijke huis om zich voor te bereiden. Het was er een gezellige bedoening en na hier de eerste foto’s te hebben gemaakt, ging ik snel door naar Ellen. De prachtige bruid hoefde alleen nog maar de jurk aan en dan was het tijd voor de eerste ontmoeting. Altijd een speciaal moment, zo ook nu. Mooi om de reacties te zien.

Na een korte break met koffie en krentewegge gingen we op pad om de foto’s te maken. Ook dit keer (zie mijn vorige bericht, de pre-weddingshoot) gingen we naar het Hulsbeek. De heide stond mooi in bloei, en toen we daar liepen stopte het met regenen! Yay! Wat een geluk. En het werd nog mooier, we stapten de auto in en brachten zonneschijn mee voor tijdens de ceremonie die bij Rick en Ellen in hun eigen tuin werd gehouden, hoe gaaf! Dorothy Oosting verbond het paar na een mooie toespraak in de echt.

Dat moest gevierd worden met de nodige drankjes, niet traditioneel met champagne, maar lekker op z’n Twents met een pul bier. Kwam iedereen meteen een beetje los om op de foto te gaan haha! En daar zitten behalve de gewone groepsfoto’s ook wat spontane momenten tussen.

Voor de kerkelijke zegening gingen we naar de kerk in Deurningen. Beiden werden weggegeven, en er waren nog meer speciale momenten; zoals de toespraken van familieleden. Maar ook het pianospel van Ellen, en haar vader wie mee zong tijdens het Ave Maria.

Na alle officiële momenten, was het tijd voor taart en toast en reden de gasten met een bus naar de feest locatie in Weerselo. Ideaal!
En natuurlijk moesten er ook nog stukjes komen waar iedereen vreselijk om moest lachen.
Al met al een prachtige dag!

Inmiddels zijn we al een dik jaar verder, en is er een klein manneke bij hen in het leven gekomen. De zwangerschapsshoot zal binnenkort ook op het blog staan. Maar voor nu: veel plezier met het bekijken van de foto’s. En voor Rick & Ellen: heel veel geluk!

                                                                                         
                                         

meer soortgelijke

berichten