blog

Trouwreportage Kasteel Engelenburg in Brummen

Kennen julliel de trouwlocatie Kasteel Engelenburg in Brummen? Het is een prachtige locatie voor een huwelijk waar alles tot in de puntjes is geregeld. Ik kwam er voor het huwelijk van John en Jasmijn. Samen met Peter Lammers van Your Wedding Photos hebben we een mooie reportage gemaakt van de bruiloft van John en Jasmijn. 

Wat een leuk en vrolijk stel! Veel lachen, de hele dag door! John en Jasmijn zagen er ook prachtig uit (de jurk, ik vind ’em te gek!).
Echt super vond ik ook dat alle medewerkers van de supermarkt die ze runnen, waren uitgenodigd. Met de bus werden ze gebracht en gehaald, super! Toen ze er eenmaal waren (het was nogal druk op de weg), kon het bruidspaar in stijl aankomen bij de gasten per koets en was dan eindelijk het moment daar om officieel man en vrouw te worden.

Voor de fotoshoot mocht ik mee in het golfkarretje, zodat Peter ze van een afstand kon fotograferen met de prachtige omgeving. Dat was een leuke ervaring! Zijn foto’s kan je hier bekijken: https://yourweddingphotos.eu/bruidsreportage-kasteel-engelenburg-in-brummen

Peter en ik werken regelmatig samen. Het is ideaal om samen te werken, zo kunnen we op beide locaties tijdens de voorbereidingen en het aankleden aanwezig zijn.  Tijdens de dag zelf kunnen we vanuit verschillende hoeken fotograferen wat zorgt voor een mooi totaal beeld tijdens bijvoorbeeld de ceremonie. De een concentreert zich op het bruidspaar en de ander op de emoties van de gasten.

Willen jullie dit ook? Neem vrijblijvend contact op en ik vertel jullie er graag meer over.

                                                 

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »