trouwen

Trouwreportage Wilmersberg de Lutte

Na de loveshoot in 2012 van Sara en Menno vertrokken ze naar Australië. Net verloofd en daar gingen ze het avontuur aan de andere kant van de wereld tegemoet. Ook werd anaf daar zo’n beetje alles geregeld wat betreft de bruiloft! Vlak van te voren werden zelfs de ringen nog uitgezocht (ja echt!), want in Australië kennen ze dat niet zoals hier dat je zo’n beetje dezelfde ring draagt.  Ook spraken wij met elkaar af om de laatste dingen door te spreken en een album uit te zoeken.

We hadden bedacht om – net zoals bij de loveshoot – de foto’s te maken in het Arboretum. Maar dat ging toch even anders. Want er was feest in het dorp en de weg afgesloten. Dan via een omweg er naar toe, maar we kwamen in Losser uit. Oeps! Gelukkig waren we onderweg een mooie plek tegengekomen, en hebben daar een eerste serie foto’s gemaakt! Tof, eens wat anders! Vervolgens ook nog een naar het Lutterzand, want dat is altijd zo mooi daar.

We hadden prachtig weer er bij. Dat betekende ook dat de ceremonie buiten kon plaats vinden. Nu vind ik de Wilmersberg in de Lutte sowieso al een te gekke locatie, maar als de ceremonie ook nog buiten kan, is het helemaal super. Zie de foto’s waarom! ?En check meteen hoe schattig het bruidsmeisje is! Ze vond het spannend, maar naar een beetje kiekeboe spelen ging het wel.

Na de plechtigheid werden ballonnen opgelaten en tijd voor gek doen, lekker springen op een trampoline. Dat kon niet te lang doorgaan, want het begon te regenen, dus tijd om te naar binnen te vluchten.

Het avondfeest was ook hier. Deze werd geopend met een dans van het kersverse bruidspaar. En hoe! Te gek.

Lieve Sara en Menno, ik wens jullie heel veel geluk saMen! ?

                                                                

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.