blog

Trouwreportage Watermolen Bels

Voor Marc en Imke mocht ik de trouwreportage verzorgen. De dag begon voor mij bij Marc’s ouderlijke huis. De laatste hand werd er gelegd aan de voorbereidingen en we hebben wat familiefoto’s gemaakt.
Vervolgens ben ik naar Imke gereden. Ook zij was bij haar ouders. Van bruidsmode Lisa kwamen ze helpen om de jurk aan te trekken en dan was het eindelijk zover! De eerste ontmoeting!

Na een paar familiefoto’s, zijn we op pad gegaan om de foto’s van het bruidspaar te maken. Inmiddels waren er donkere wolken die zorgden voor een mooie dramatische lucht, en tussen het koren gaf dat helemaal een mooi geheel. En dit alles op loopafstand van hun eigen huis!

Marc en Imke hadden een gave trouwlocatie uitgezocht: Watermolen Bels. De bedoeling was om buiten in de boomgaard te trouwen. Maar de donkere wolken zorgden er bijna voor dat het feest moest worden verplaatst naar binnen. Gelukkig waaide het over. En over waaien gesproken… dat konden we wel merken tijdens de ceremonie! Bloempotten vielen zelfs om! Maar… het bleef gelukkig droog! Op een gegeven moment werd het ook steeds beter weer, en kon er lekker buiten geborreld worden.

Het was een hele mooie dag en ik wens Marc en Imke heel veel geluk samen toe!

 

                     
           
                                  

 

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf? Ik maak graag een spontane trouwreportage, zonder in scene gezette momenten. Neem vrijblijvend contact op.

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest