blog

Trouwreportage Watermolen Bels

Voor Marc en Imke mocht ik de trouwreportage verzorgen. De dag begon voor mij bij Marc’s ouderlijke huis. De laatste hand werd er gelegd aan de voorbereidingen en we hebben wat familiefoto’s gemaakt.
Vervolgens ben ik naar Imke gereden. Ook zij was bij haar ouders. Van bruidsmode Lisa kwamen ze helpen om de jurk aan te trekken en dan was het eindelijk zover! De eerste ontmoeting!

Na een paar familiefoto’s, zijn we op pad gegaan om de foto’s van het bruidspaar te maken. Inmiddels waren er donkere wolken die zorgden voor een mooie dramatische lucht, en tussen het koren gaf dat helemaal een mooi geheel. En dit alles op loopafstand van hun eigen huis!

Marc en Imke hadden een gave trouwlocatie uitgezocht: Watermolen Bels. De bedoeling was om buiten in de boomgaard te trouwen. Maar de donkere wolken zorgden er bijna voor dat het feest moest worden verplaatst naar binnen. Gelukkig waaide het over. En over waaien gesproken… dat konden we wel merken tijdens de ceremonie! Bloempotten vielen zelfs om! Maar… het bleef gelukkig droog! Op een gegeven moment werd het ook steeds beter weer, en kon er lekker buiten geborreld worden.

Het was een hele mooie dag en ik wens Marc en Imke heel veel geluk samen toe!

 

                     
           
                                  

 

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf? Ik maak graag een spontane trouwreportage, zonder in scene gezette momenten. Neem vrijblijvend contact op.

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »