blog

Winterse zwangerschaps fotoshoot

Wat een geluk! Het had al wat gesneeuwd in het mooie Twente, en tijdens de fotoshoot dwarrelden er op een gegeven moment flinke vlokken. Een echte winterse zwangerschaps fotoshoot kun je wel zeggen!

Eerder deze maand hadden we al een stoere locatie opgezocht om foto’s te maken. Maar we gingen nog een keer, want we hadden rookbommen besteld. Ze waren destijds niet op tijd binnen gekomen i.v.m. black friday vertraging bij de post, maar inmiddels had ik ze ontvangen en wilden we nog wel wat foto’s daarmee maken. Dus daar gingen we weer de kou trotseren. Vanwege de sneeuw ook wat kerstspulletjes mee en op de uitgekozen locatie waren zelfs, heel toepasselijk, wat naaldbomen.

En zo hebben we een toffe en diverse serie foto’s. Nu nog een paar weekjes wachten tot de kleine dame er is.

                  

Wil je ook een toffe zwangerschapsshoot? Neem contact op via: https://www.nera-k.com/contact/

 

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »