blog

Zakelijke fotoshoot Draag Graag Twente

Steffi is sinds 2017 actief als draagconsulte, daarnaast is ze ook verloskundige. Ze leert je veilig knopen en helpen de juiste draagdoek te vinden.

Wellicht dat jullie haar al kennen van bijvoorbeeld haar Facebookpagina, maar een paar dagen geleden is haar website ook online gegaan. Ze vroeg mij om hier foto’s voor te maken. En aangezien ik veel ouders met pasgeboren kindjes in mijn studio ontvang, leek het me leuk om jullie kennis met Steffi te laten maken.

Steffi heeft de opleiding tot draagconsulente gevolgd en helpt je veilig leren knopen met een speciale draagpop en daarna onder toezicht met je eigen kindje. Kan je met een gerust hart je kindje bij je dragen en heb je je handen ook nog vrij. Fijn!

Voor meer info, neem eens een kijkje op haar site: https://www.draaggraagtwente.nl of Facebookpagina: https://www.facebook.com/draaggraagtwente/

En dan nu wat foto’s 🙂

         

Gezinsshoot Enschede

Voor dit mooie gezin heb ik al regelmatig fotoshoots mogen maken. Super leuk! We gingen dit keer naar een plek omgeving Enschede waar de kinderen

Lees verder »

Trouwen in de tuin

Trouwen in de tuin. En niet zomaar een tuin. Nee een mega tuin van zijn ouders. Welke ook opgesteld is voor publiek. Dat beloofd wat!

Lees verder »