Zwangerschaps

fotografie

You are made of stardust,

wishes and magical things

Zwanger! Wauw, zo bijzonder! Welk wondertje bevind zich daar? 
Zo’n mooie zwangere buik laat je stralen en trots voelen. En dat leg ik graag voor jullie vast tijdens een fotoshoot.

Dit doen we op een buiten locatie die bij jullie past. Dit kan bijvoorbeeld in de natuur zijn, of een stoere industriële plek.
Spreekt beide aan, dan combineren we dat!

Wanneer: De fotoreportage plannen we in wanneer je tussen de 30 en 34 weken zwanger bent. Bij een tweeling adviseer ik om dit eerder te doen, meestal rond de 28 weken.

Behalve van alleen de mommy-to-be, vind ik het ook leuk om foto’s te maken samen met je partner. En natuurlijk eventuele broertjes en/of zusjes!

Voor het mooiste resultaat plannen we dit in de zonnige maanden het liefst in de avond. Alles uiteraard in overleg, maar trust me, tijdens het gouden uurtje krijg je zo’n mooi resultaat!

Kledingadvies: Ik heb diverse zwangerschapsjurken welke kosteloos te leen zijn om je buik prachtig in uit te laten komen. Je ontvangt bij de boeking een document met daarin verdere info met do’s and don’t’s wat betreft de kleding.

Wil jij je zwangerschap stijlvol laten vastleggen?

Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken om een blijvende herinnering te maken van deze speciale tijd.

Mooie woorden van klanten

Stuur mij vrijblijvend een mailtje via dit contactformulier, of bel. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

NeraK_0635

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465