Zwangerschapsfotograaf regio Twente

20 juli 2021

Al jaren maak ik zwangerschapsreportages, maar ik vond dat het niet meer aansloot bij mijn huidige stijl en zeker ook niet bij mij newbornshoots. Dus ik ging op zoek naar een voor mij nieuw concept. Wat moest het worden?

Op een gegeven moment was er uit: zwangerschapsshoot die je laten shinen! Ik zocht elegante zwangerschapsjurken uit en plande enkele shoots om jullie te laten zien wat er mogelijk is. En ik moet zeggen: ik ben helemaal enthousiast! Op mijn socials merk ik dat ik niet de enige ben, en dat is natuurlijk super om te merken. Ik won zelfs met een foto een Award!

Mocht je interesse hebben in een zwangerschapsshoot, deze jurken zijn kosteloos te leen tijdens de shoot. Voor nu zijn er 3 jurken in ‘one size fits all’. Danielle showt zie hier voor je:

           

         

meer soortgelijke

berichten