blog

Zwangerschapsfotografie in de mist

Op een mooie, mistige herfstdag ging ik op pad met mijn nichtje Marloes. Hoogzwanger van Sjors gingen we voor een zwangerschapsshoot naar 1 van mijn favoriete locaties in Haaksbergen. Eventjes rijden voor mij, maar zo de moeite waard!

En kijk dan hoe fotogeniek Marloes is 😀 Alles klopte voor mij aan deze shoot.
Ik ben zelf ook gek op de herfst en deze aardse kleuren. Hou ik stiekem meer van dan als alles straks weer groen is. Maar gelukkig krijgen we nog eerst de bloesems!

Voor nu, neem ik je graag mee naar deze mistige dag.

zwangerschapsreportage  zwangerschapsfotografie  zwanger  fotoshoot-zwangerschap  maternity-pics  maternity-shoot  zwangerschapsfotograaf  zwangerschapsreportage  fotograaf-hengelo  zwangerschapsreportage  zwangerschap  fotoshoot-zwangerschap  zwanger-en-newborn  buiten-fotoshoot

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest