blog

Zwangerschapsreportage de Lutte

Voor de zwangerschapsreportage had ik met Rozemarijn en Roderik afgesproken in de Lutte en hondje Buddy mocht ook mee. Natuurlijk moest hij ook op de foto met de aanstaande ouders. En als hij even moest wachten, dan vond hij dat maar niks 🙂 Maar wat leuk om de hond er bij te betrekken, want die hoort natuurlijk ook bij het gezin!

Rozemarijn had heel leuk wat verschillende kleding mee wat makkelijk geswitcht kon worden voor de variatie. Zo hebben wat toffe stoere portretten, maar ook meer zacht, romantische.

Inmiddels is de kleine geboren. En deze schoonheid zie je binnenkort 🙂

 
             

Wil je ook een toffe zwangerschapsreportage laten maken? Ik raad aan om dit rond de 32 tot 34 week van de zwangerschap te doen. Je kan me een berichtje sturen via de contactpagina om te reserveren.

Pre-wedding fotoshoot

Ik had met Claudia en Wim afgesproken voor de pre-wedding fotoshoot. Een leuke manier om vast te wennen aan de camera, en aan elkaar 🙂

Lees verder »

Baby fotoshoot

Voor een baby fotoshoot kwam Norah op visite. Ze kreeg mooie kleertjes aan die ik speciaal voor babyshoots heb aangeschaft.

Lees verder »

Newborn fotoshoot

Dit kleine manneke kwam voor zijn eerste fotoshoot naar mijn studio. En toen hij eenmaal sliep… wat een mooie serie newborn foto’s hebben we kunnen

Lees verder »